Az első Slipknot koncert Paul Gray nélkül

2011.06.20. 16:19

HD minőségben élvezhetitek az első idei Slipknot koncertet, amit a görögországi Sonisphere fesztiválon követett el a csoportosulás!

Paul Gray halála óta ez volt az első koncert. A fellépés alatt Paul basszusfelszerelése és overállja végig fent volt a színpadon, miközben a többiek 25.000 ember előtt játszottak. A csapat azt szerette volna, ha Paul valamilyen formában továbbra is részét képezi a koncerteknek. „Lehet, hogy őrült, beteg az ötlet, de bármit is csinálunk, bele akarjuk őt is vonni!” – nyilatkozta Clown. A bőgőt egyébként Donnie Steele kezelte, aki a csapat indulásakor gitáros volt a bandában, bár a közönség őt nem láthatta, el volt rejtve a színpadon. Corey így konferálta fel a koncertet: „Mint tudjátok a mai nagyon megrázó koncert számunka. De NEM negatív ez a nap, hanem pozitív! Ma ünneplünk. Ez az első koncertünk – veletek. Jól érzitek magatokat és ünnepeltek velünk? Nagyon kemény Paul  nélkül játszanunk, de ő is azt akarta volna, hogy itt legyünk veletek és ünnepeljük az ő életét. Ezért azt kérdezem: Segítetek énekelni a testvéremért? Meg tudjátok csinálni Atén? Olyan hangosan énekljetek, hogy ő is hallja, mert itt van velünk. Érzitek?”
 
A setlist:
 
01. (sic)
02. Eyeless
03. Wait And Bleed
04. The Blister Exists
05. Liberate
06. Before I Forget
07. Pulse Of The Maggots
08. Disasterpiece
09. Psychosocial
10. The Heretic Anthem
11. Duality
12. Spit It Out
13. People = Shit
14. Surfacing
 
A Slipknot a következő három hétben európai fesztiválokon fordul meg. Corey Taylor még mindig nem biztos abban, hogy Paul nélkül ki kellene-e adni új lemezt, de a többiek már nagyon bizseregnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr973000643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UnhappyMeals 2011.06.21. 08:55:53

Hála Istennek ! Remélem Corey úgy dönt lesz album. De James levágatta a haját?:O

prick 2011.06.21. 10:45:01

Tök jó, hogy a régi maszkokat hordják.
süti beállítások módosítása