A teljes „Ride for Dime” koncert video

2011.09.02. 14:06

Az évente megrendezett jótékonysági- és emlékkoncert teljes anyaga elérhető a neten. A esemény a 2004-es Alrosa Villa-i lövöldözés áldozatainak ("Dimebag" Darrell Abbott, Jeff Thompson, Nathan Bray és Erin Halk) állít emléket

Rita Haney, Dimebag barátnője nemrégiben megpróbálta kibékíteni Vinnie Paul-t és Phil Anselmo-t, akik a Pantera 2003-as feloszlása óta nem is beszéltek egymással. A viszony pedig csak romlott azóta, hogy Vinnie Phil-t vádolta azzal, hogy közvetve ő okozta testvére halálát, mivel a gyilkosság előtt pár héttel az írott sajtóban félreérthető dolgokat nyilatkozott róla, ezzel bújtva fel a gyilkost. Rita így nyilatkozott: „A múlt miatt még mindig mind a ketten neheztelnek egymásra. Könnyű a nem megfelelő emberekre irányítani a dühöt. Nem Phil ölte meg Darrell-t és soha nem is akarta, hogy halála bekövetkezzen. Én is haragudtam Phil-re, amiért faszfej és drogfüggő lett és még mindig nem bízom benne 100%-osan, de azok alapján, amiket mostanában írt és mondott nekem úgy tűnik, hogy visszatért a régi énje (a Stronger than all). Mindig lesz hely számára a szívemben, szeretem őt. Vinnie nem nagyon örül, hogy tartom vele a kapcsolatot, de remélem egyszer ő is meg tud majd bocsátani neki. Tudom, hogy el fog jönni ez az idő is. Muszáj ezen túllépnie.”

A többi video erre:
www.mtv.com/videos/misc/684867/a-tribute-to-dimebag-darrell.jhtml#id=1669557

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr503197748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása