Lopás miatt repült Mike Pedicone a My Chemical Romance-ből!

2011.09.07. 16:30

Egyelőre nem tudni, hogy pénzt, pengetőt vagy esetleg a többi zenekartag lucskos fellépő ruháit gyűjtötte-e be, de az bizonyos, hogy repült a zenekarból Mike Pedicone dobos, aki alig egy éve tart a zenekarral. 

A zenekar a következőképpen kommentálta az eseményeket honlapján:

"Akadt némi gubanc tegnap este és mielőtt a különböző fórumokon elszabadulna a pokol, szeretnénk, ha első kézből informálódnátok a történtekről. Nagyon figyeljetek, mert csak egyszer, itt és most vagyunk hajlandóak beszélni a dologról." -írja Frank Iero gitáros.

"A kapcsolat Michael Pedicone és a My Chemical Romance között véget ért. Tegnap este tetten értük amint éppen lop (de vajon mit?) a zenekartól és ezt be is ismerte a rendőrségek a washingtoni Auburn-ben tartott koncertünk után. Undorító és gyomorforgató ami történt, ezek után nem akarjuk Mike-ot a soraink közt tudni, de a turné nem áll le, hisz tudjátok, The Show Must Go On!" Hogy mik vannak! Kérjük tippeljétek meg, hogy a pénzen kívül mit lophatott még ez a Mike gyerek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr313209255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása