Special Providence + Haelo lemezbemutató 2012. január 12-én az A38-on!

2012.01.04. 20:31

Elkészült a Special Providence új, Soul Alert címet viselő nagylemeze. A progresszív rockot, metalt, jazzt illetve chilles lazulást egyedien és mesterien elegyítő négyes januárban tarja lemezbemutató koncertjét az A38 hajón, ahol fellép velük Tanka Balázs, a Turbo frontembere, valamint a Subscribe két énekese, Tilk Máté és Csongor Bálint is.

Nagy utat tett meg a Special Providence, mire bevonult a stúdióba: szeptember végén - október elején Csehországban turnéztak, majd egy rövid itt tartózkodás után már mentek is tovább, egészen Dél-Amerikáig, hogy Francia Guyana székhelyén, a cayenne-i Crescendo Festivalon maguk mögé állítsák a legagyasabb zenék kedvelőit. A sikeres túra után birtokba vették a törökbálinti Supersize Stúdiót, és rögzítették harmadik nagylemezüket. A zenekar szerint az eddigi legkomplexebb, legprogresszívebb, egyben legdallamosabb albumukat készítették el. Olyan mesterművek sorakoznak rajta, mint a címadó Soul Alert, a Return to Childhood, a K2 vagy az Asparagus. Az instrumentális zenekar lemezein már hagyomány, hogy egy énekes is szerepel rajtuk. Az új albumon a Turbo frontembere, Tanka Balázs énekel egy dalt. A lemezbemutató a megjelenés napján, azaz január 12-én lesz az A38 hajón, ahol Balázs mellett a Subscribe két metalpacsirtája, Csongor Bálint és Tilk Máté is színpadra libben. Az est másik fellépője az after@all utódzenekara, a Haelo, akik szintén azt tűzték ki célul, hogy új lemezüket bemutassák a közönségnek.

 

További info:

a38.hu/

www.specialprovidence.hu

www.facebook.com/SpecialProvidence

www.myspace.com/specialprovidencehu

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr223520142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása