Ingyenes Mz/X + Synchronring @ Instant Molehall - december 5.

2011.12.01. 11:06

December 5-én 20:00-kor, elő-Mikulásnapi mulatások keretein belül az Instant (Budapest, Nagymező utca 38.) koncerttermében lép fel az Mz/X és a Synchronring. A buli ingyenes!

Az Mz/X nemrégiben esett át egy gitároscserén, az új tag pedig régi cimborájuk Rigó Tamás lett, aki már a kezdetekkor is segítette a csapatot. A december 5-i koncerten szemezgetnek 12 éves múltjuk, két nagylemezük, filmzenéik, EP-ik és számtalan single-jük legjobbjaiból. Természetesen kissé megújult formában kerülnek elő a régi dalok és pár újdonságra is számítani lehet! Aki nem ismerné őket eláruljuk, hogy kísérletezős, eklektikus modern rockban utaznak, amibe azonban simán belefér a hip-hop, a jazz vagy akár a blues is.

Az este bemelegítő zenekara a Synchronring lesz, akiket nem véletlenül emlegetnek hazai underground supergroup-ként. A zenekar ex-Fish!, ex-Neurotrend, ex-Superbutt, ex-Black-Out és jelenlegi Óriás, Grand Mexican Warlock, Soundshine és Soerii & Poolek tagokkal büszkélkedhet. Zenéjüket leginkább modern, energikus groove-alapú rock-ként szokták aposztrofálni, de a biztonság kedvéért helyet kapnak grunge, funk és jazz elemek is. A srácok most rukkoltak elő legújabb klipjükkel, amit itt meg is tekinthettek:

Nemrégiben elkészült albumuk is hamarosan elérhető mindenki számára.

Buliajánló video


Facebook event

http://www.facebook.com/events/181159151971096

Mz/X

http://www.facebook.com/pages/MZX/122900971103601

Synchronring

http://synchronring.com

Helyszín

http://www.instant.co.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr1003428521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása