Hannak Hatsalb: Mikortól hívunk ribancnak egy nőt?

2012.02.15. 21:14

Ahogy azt tanult kollégám, Dick Torrance előző cikkében már kielemezte, férfitestvéreink jelentős hányadának élete nem kis mértékben összefüggésbe hozható a pinával - jól is van ez így. Jelen akadémiai értekezésünkben arra keressük a választ, hol van az a paraszthajszál vékonyságú határ, amikor a meghódításra kiszemelt nőegyed még szexisen izgalmas, nem pedig egy ótvaros ribanc, akit az első légyott után általában még le sem köpnek.

A hölgy

 

Koncert napja, erős hózivatar, picsa hideg, már rég besötétedett. Hősünk romantikus lovagként meginvitálta kiszemeltjét az adott koncertre, ahol barátai fognak játszani - semmi komoly, egy kis péntek esti lazulás, néhány sör (esetleg néhány pálinka (bennfenteseknek: néhány = sok)), aztán majd meglátjuk. Természetesen hősünk hátsó szándékoktól nem mentes, ám becsületére legyen mondva, több mozgatja egy egyszerű légyottnál. De azért az sem baj, ha az MA történik meg.

 

- Snitt -

 

Koncert, füst, sör, hangzavar, szevaszbazmegteisittvagy?, sör, cigi, nemiszunkegypálinkát?, sör, bazzedekellhugyoznom, cigi, aztakurvadejóezaszám, sör, eztariffethallgasd, pálinka, sör, bazmegagazsihogydobolmá, sör, tefigyinemakarszegykicsitleülni?, sör, hmmmbazzekissésápadtnaktűnik, jólvagy?, sör, perszpersze, körbenézekkivanmégitt, sör, asszemrágóbaültél, pálinka, sör, nemhívunktaxit?, kijárat, verekedés, ezerévenemlátottcimborák, depicsahidegvanakurvaéletbe, holafaszbanvanmáataxi, nincsnálunkeléglóvé, ittjóleszinnenngyalogmegyünk.

 

- Snitt -

 

Konyha, erős részegség, cigi szagú ruha, kéneennivalamit, csakkolbászvanhagymával, csak a hagymás smár az igazi.

 

- Snitt -

 

Ágy, sötét, forog a szoba, áll a bré, csak a hagymás smár az igazi, émelygés, meztelenkedés, miafaszérmegymégmindigezariffafejembe, ki-be-ki-be-ki-be, mindenhülyemegtudjacsinálni.

 

- Snitt -

 

Helló, mi a helyzet? Ja, én is picsa másnapos vagyok. Figyi, nincs kedved kajálni egy jót erre az émelygésre? Okés, akkor a Király utcánál, fél óra múlva. Jaja, frankó volt tegnap, valamikor majd megismételhetnénk. Na, akkor ott.

 

A ribanc

 

Koncert, füst, szar hangosítás, haverok, depicsadrágaittasör, nembajjólesz, cigi, mikorkezdazenekar?, sör, cigi, kivágtakarimáigaklozetot?, sör, nemhiszemelhogymeginhugyoznomkell, pálinka, sör, cigi, sör, ezerévenemkúrtam, kénevalamipina, sör.

 

- Snitt -

 

Fotel, zaj, füst, járkáló emberek, jajaéniszenélek, sör, pálinka, ezacsajbaszniakar, hmm, mostjönazenekar, jahozzegysört.

 

- Snitt -

 

Faszákvoltatok, ezapicsamégmindigittvan, ezapicsamégmindigbaszniakar, kijöttkocsival?, javanméghelynálunk.

 

- Snitt -

 

Afterparty az albérletben, hajnal, hangzavar, gecinagyfüstvanakonyhában, bazmegkiborultazutolsósöröm, japerszeénisittlakom, ahavankülönszobám, (egyébként kié az albérlet?).

 

- Snitt -

 

Reggel 10, valaki még mindig bírja az ivászatot, szevasztoklegényekmiafaszvantimégnemfeküdtetekle?, bazmegdehányingeremvan, tényleghoztatokmégsört?, lekúrtadacsajt?, faszérordítasz, ittvanmég?

 

- Snitt -

 

Másnapos részegség, 16 órája zakatoló buli, kéneennivalamit, jóreggelthogyishívnak?, faszomnempókerezünk?, valakitakarodjonelaboltbakajáért, vanmégtojásahűtőben, tefigyihogyishívnakhamárfelkeltélcsináljmárrántottátnekünk, adjegysört, bazmegmegintkiborult, valaki elvágodik a sörfolton, ocsmány részegség, vágható füst, temostténylegcsinálszreggelit?, bazmegezténylegcsinálreggelit, vagyfeleségülveszemvagynagyonelküldömafaszba, dobjámáegysört, nemisolyanszarezarántotta, bazmegdeéhesvagyok, kéneegykiskenyér, nemgondoltamvolnahogymegcsinálja, mármennediskell?, biztoskitalálsz, naszóvalbazmegvinniepaulkurváraaviláglegjobbdobosa...

 

Házi feladatként feladnánk a bevezetőben megadott kérdés megválaszolását. Mi a különbség a két történetben? A végeredmény mindkettőben ugyanaz - a történet hőse levarrta a pinatulajdonost. Az árnyalatnyi különbség azonban érezhető a két kisnovella végén. Egy kis segítség: melyik női hős rendelkezik több megbecsülésponttal? És miért?

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr114115335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mircibanán 2012.02.15. 21:25:54

mindig az, amelyik jobb csaj. ugyanakkora ribanc az első is, csak az szebb :D

the voice 2012.02.24. 10:45:29

Húdenagyonjófejgyerekvagyte