Karambolozott a Guns N Roses gitárosa

2011.06.03. 14:07

A Guns N Roses jelenlegi gitárosa Ron Bumblefoot Thal boldogan furikázott az Egyesült Államok területén kedvenc Toyota-jában, amikor hirtelen arra lett figyelmes, hogy karambolozik.

Május 31-én történt a sajnálatos brékin-nyúz, hátulról teljes sebességgel belényomult ugyanis egy SUV (sport utility vehicle) azaz szabadidőautó, magyarul vállalkozónéautó.
Két másik autóra is rátolta a SUV-t vezető szerencsétlen nő, ezzel totálkárra törve Thal kocsiját. Mivel mindezt Twitter-ről tudjuk, ez azt jelenti, hogy óriási szerencse folyományaképpen még életben van az egyelőre még nem legendás gitáros. Emberünk további posztokban amiatt borult ki, hogy 24 órán keresztül kellett intéznie a különböző balesettel kapcsolatos formanyomtatványokat és biztosítási papírokat. "Ugyan már, a Guns N kibaszot Roses tagja vagyok, számomra ez csak egy olyan semmiség, mintha csak leugranék a parkba sétálni".
A húrnyűvő figura továbbá megköszönte a Toyota munkatársainak, hogy működött a biztonsági öv, a légzsák és a crumple zone. "Megmentettétek a koponyámat!" - hálálkodott az Axl Rose mellett általában a rendezői jobbon pengető legény.

Parkba sétálni? Atyaég. Reméljük a biztosítási papírok rendben voltak, máskülönben nem lesz olcsó mulatság egy új Toyota! Bamblefoot egyébiránt 2006 elején csatlakozott a GNR-hoz, Buckethead helyét vette át és New Yorkban debütált már 2006 májusában.

Figyelem, ez a hír május 31-én zajlott le. A Kettőnégy idén aktuális, mint a kurvahétszentség!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr872954187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

semmicico 2011.06.03. 15:04:53

"egyelőre még nem legendás gitáros."

Csak halkan jelezném a műértő közönségnek, hogy Ron Bumblefoot Thal igenis - tőlünk balra, nyugat felé - igenis már az. A Guitar World vagy a Guitar and Bass magazin nem akárkikről szokott "vezércikket" írni vagy mélyinterjút készíteni.

Azoknak akik egyébként Slash-re vannak ráállva, meglehetősen idegen világ, ahogy ő játszik. Mondjuk Buckethead is meglehetősen különleges...!

Különleges a kép abban az értelemben, hogy a srác a Vigier (francia) gitároknak az edorsere (értsd enm Gibson Les Paul ). Náluk készült a meglehetősen egyedi gitárja, amely egyszerre láb és méhecske alakú, valamint a tremoló kar használata közben a gitár testéből szárnyacskák jönnek ki ....

sc.

semmicico 2011.06.03. 15:06:13

hja és akkor a sajt-gitárról még nem is beszéltünk ! :-D

kettonegy 2011.06.03. 15:07:15

Csak incselkedünk itt, nem kell mindent komolyan venni!

semmicico 2011.06.03. 15:15:13

@kettonegy: nehéz lenne azért ezt a csávót komolyan venni (engem meg pláne ! :-) )

Akinek ilyen gitárjai vannak ... :-)

www.youtube.com/watch?v=Aeg5RPOO6a0
süti beállítások módosítása