Szapora lesz az új Six Feet Under album

2011.07.25. 19:39

"Az új anyag felgyorsított verziója lesz annak, amit eddig csináltunk" - nyilatkozta Chris Barnes, aki korábban a Cannibal Corpse-ban is gargalizált. A kijelentés végülis hihető!

A csapat jelenlegi felállása a következő: Rob Arnold a Chimaira-ból a gitáros, Kevin Talley (Daath, Misety Index, Chimaira) dobol, Steve Swanson gitározik és természetesen Chris pacsirtamadárkodik. A bőgőt a turnén a Chimaira-s Matt DeVries kezeli fürgén, de minden valószínűség szerint nem marad a csapat állandó tagja. Valószínűleg annyira, azért mégsem jön be neki a csapat szélvész zenéje. Chris Barnes a következő egyáltalán nem meglepő módon jellemezte az új anyagot: "A zene ugyanaz lesz, mint eddig csak felgyorsítva. Érdekes ütemek, vad refrének és nagyon durva énektémák. Szerintem az embereket nagyon fogja érdekelni az új cucc. Egyrészt más, de ugyanakkor hasonlít is a korábbi dolgainkra. Benne vagy a S.F.U. feeling, de rátettünk még egy-két lóerővel!" A korábbi bőgős Terry Butler és dobos Greg Gall még januárban távoztak a csapatból, hogy beszálljanak a teljesen más zenét játszó Obituary-ba, úgy látszik nem bírták a tempót. A csapattól a legfrissebb anyag továbbra is a Wake The Night! Live In Germany dvd-cucc, amit 9 kamerával rögzítettek és 5.1-es hangcuccon jönnek ki igazán a finomságai, melyre egészen nyugodtan felhívhatjuk szomszédaink figyelmét is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr763097384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása