Dave Grohl és Mike McCready egy Soundgarden bulin

2011.07.27. 10:32

A Soundgarden éppen a Forum nevezetű helyen játszott Losziban, amikor egyszercsak a színpadra penderült Mike McCready a Pearl Jam-ből

A srácok a Superunknown lemez címadó dalát tolták el közösen az alábbi video tanulsága szerint. A dolog pikantériája még, hogy a helyszínen tartózkodott Dave Grohl is, de nem ám a színpad széléről a VIP-ből figyelte az eseményeket, hanem levonult a tomboló tömegbe. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy már elkezdték rögzíteni új albumukat mégpedig azzal Matt Cameron-nal, aki jelenleg a Pearl Jam dobosa is. Bizony a pocsolya túloldalán is összeérnek ám a szálak!
Még egy buli van hátra az újjáalakuló Soundgarden turnéból, mégpedig Washingtonban, ami után már csak arra koncentrálnak, hogy végre-valahára Budapestre is eljussanak valamikor továbbá arra, hogy a régóta várt új lemez 2012 elején megjelenhessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr953103658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demisec · http://thepit.blog.hu 2011.07.27. 17:57:08

Akarod mondani azzal a Matt Cameronnal, aki eredetileg is a Soundgarden dobosa volt, igaz...(:
Amúgy köszi, nagyon jó ez a video és nagyon jó újra együtt látni a srácokat (még ha Matt Cameron ezzel a jampi séróval kicsit bénán fest, de legalább Chris Cornell visszanövesztette a tollakat...yee).
süti beállítások módosítása