Náthás videóinterjú Philip Anselmo-val + új Down EP eső!!!

2011.07.28. 20:37

Négy Down EP is várható a jövőben! Hogy miért pont kislemezek, arról Kirk Windstein gitáros ejt pár szót, a videóban pedig Anselmo árulja el nekünk többek között azt is, hogy kik a kedvenc kortárs black metal zenekarai!

A Down gitárosa Kirk Windstein múlt hónapban arról beszélt a Radio Metal-nak, hogy a banda négy, egymástól teljesen elkülönülő kis lemezt készül kiadni az elkövetkezendő pár évben:

"Négy kis lemezt tervezünk és mindegyik más és más jellegű, más karakterű lesz! Az első, amin éppen mostanság dolgozunk, igazi dagonyázós Down anyag lesz, míg a rákövetkező kicsit könnyedebb, majdhogynem akusztikus felfogású molyolás! Jó pár ilyen téma halmozódott fel bennünk az évek során! A harmadik lemez meg terveink szerint kicsit lassabb, doomosabb felfogásban íródik majd. A negyediket meg majd kiforogja az idő, lényeg hogy egy kicsit ebbe is, abba is belenyúljunk!"

Arra a kérdésre, hogy miért kislemezek sorozatát tervezik egy teljes nagylemez helyett, Kirk így válaszolt:

"A lemezipar egy elég nagy szarkupac mostanság! Senki sem vesz semmit. Ezért is próbálkozunk valami mással, ami olcsóbb, de ugyanakkor érdekesebb is, mert egy helyett 4 külön alkotást, négy stílust, és négy borítót is kapsz! Persze az összes anyag letölthető formában is megjelenik majd."

Lentebb pedig megtekinthettek egy igazán szórakoztató videóinterjút Phil-lel, aki szokás szerint úgy néz ki, mintha  egy diólikőr után épp most szállt volna le a szentesi búcsú körhintájáról!…Ja, és mindehhez ARO ásványvizet kortyolgat!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr103108230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása