Corey Taylor könyve

2011.08.02. 15:49

A könyv “Seven Deadly Sins - Settling The Argument Between Born Bad And Damaged Good” (7 halálos bűn – avagy dönteni a született rossz és a tönkretett jó között) címmel jelent meg és 26. helyen nyitott a new york-i bestseller listán

Corey így nyilatkozott a könyv kapcsán: “Már régóta fenyegetőzöm könyvírással, de mivel manapság már minden MacskaJancsi önéletrajzot ír, nem akartam egyszerűen csak beállni a sorba. Hasonlóképpen álltam a könyvhöz is, mint a zenéhez: Nem akarok olyasmit kiadni, mint mások” A könyvben Corey közvetlenül rajongóihoz szól és bemutatja bűnös életét. A 256 oldalas könyv személyes történetet mesél el, azt mutatja be miért látnak bennünket egyesek jónak, míg mások rossznak.

Íme a boríró:

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr943120439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prick 2011.08.03. 09:16:07

Remélem magyarul is megjelenik.
süti beállítások módosítása