A Paradise Lost újabb bőrt húz le Draconian Times lemezéről

2011.08.03. 16:03

November elején érkezik a “Draconian Times MMXI” DVD a Century Media gondozásában.

A Sony Music Legacy sorozatának részeként jelent meg újra az 1995-ös, ezidáig legsikeresebb Paradise Lost album. Az anyagot teljesen átkeverték, 5.1-es verzióval spékelték meg és természetesen új gyűjtőknek szánt speciális digipak csomagolást is kapott. Az újrakiadás kapcsán a zenekar 7 speciális koncertet adott, ahol a teljes lemezt eljátszották.

A “Draconian Times MMXI” a londoni Forum-os bulit örökíti meg, kiegészítésképpen pedig a csapat bőgőse által forgatott turnéfilm és Draconian Times korabeli interjúcsokor is jár hozzá valamint utolsó "Faith Divides Us - Death Unites Us" című lemezükről is szerepel két klip, hátha a fanok az újabb lemezek megvásárlásához is kedvet kapnak.

Nick Holmes énekes lelkes kommentárt is fűzött a dologhoz: “Nagyon élveztük a “Draconian Times”-os bulikat, a fogadtatás messze túlszárnyalta azt, amire számítottunk. Mindegyik bál elég jól sikerült, de a londoni igazi fénypont volt, örülök, hogy pont ezt sikerült rögzíteni. Jens Borgen fantasztikus munkát végzett a keveréssel, nagyon izgalmasak az extrák, az egész dolog nagyon jól sült el. Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, amiért ilyen elkötelezett rajongóink vannak, képesek a világ mindenféle tájairól ideutazni, hogy láthassák bulijainkat. Ez a DVD nekik készült, remélem élvezni fogják!”

A DVD-n a rajongók is közzétehetik Draconian Times-szal kapcsolatos emlékeiket: Ha a CM Distro Europe-nál augusztus 29-ig előre megrendelitek a limitált kiadású cuccot és hagytok egy 30 szónál rövidebb üzenetet, az nevetekkel együtt meg fog jelenni a DVD befejező részében. A Century Media azonban mindenkit arra kér, hogy szexuális vagy támadó jellegű üzeneteit tartsa meg magának és kedves szeretteinek!

A "Draconian Times MMXI" Dvd-n hallható dalok listája:

01. Enchantment
02. Hallowed Land
03. The Last Time
04. Forever Failure
05. Once Solemn
06. Shadowkings
07. Elusive Cure
08. Yearn For Change
09. Shades Of God
10. Hands Of Reason
11. I See Your Face
12. Jaded

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr423123074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása