Új keresztény rock banda Korn, P.O.D. és Flyleaf tagokkal

2011.08.03. 21:44

A formáció neve „The Whosoevers”

A Flyleaf-ből Lacey Mosley, az ex-Korn gitáros Brian 'Head' Welch és a P.O.D. frontembere Sonny Sandoval egy új supergroup-ban egyesítették erőiket. Mindannyian keresztények és valószínűleg a dalszövegekben is tettenérhető lesz. Így írnak magukról: „Képzeljetek el ugyanolyan embereket, mint mi, akik egyszer már a halálunkon voltunk, de most egy világméretű mozgalom részeként ismét tele vagyunk reménnyel és szeretettel. Senkinek sem kell egyedül maradnia. Isten annyira szerette a világot, hogy egyetlen fiát adta értünk. Aki hisz benne nem pusztul el, hanem örök élete lesz.”

A csapat ígéretei alapján folyamatosan híreket és fotókat posztolnak majd magukról az alábbi honlapon: www.thewhosoevers.com

Első videójuk pedig erre:

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr273123751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása