Mégsem biztos a Black Sabbath reunion!!!

2011.08.17. 13:25

Tony Iommi, a legendás gitáros cáfolta a tegnapi bíztató híreket.

"Sajnálom, hogy egy birminghami újságíró, akiben megbíztam úgy hivatkozott egy júniusi beszélgetésünkre, mintha tegnap beszélgettünk volna a Black Sabbath újjáalakulásáról. Éppen a Home of Metal kiállításon voltam és csak kötetlenül beszélgettünk arról, amit mindig mindenki megkérdez tőlünk, hogy újjáalakulunk-e. Az internetnek hála egy nap alatt úgy járta körbe a világot a hír, miszerint hivatalos a közlemény, de persze abszolút nonszensz az egész. Remélem örült, egy pillanatig tartó dicsőségének, ha rajtam múlik többet nem lesz ilyenben része. A 3 másik zenésztársamtól Ozzytól, Geezertől és Billtől elnézést kérek, jobban oda kellett volna figyelnem." – nyilatkozta a gitáros.

Az eredeti felállású zenekar 2005 óta nem koncertezett együtt, közösen utoljára 2006-ban, a Rock And Roll Hall Of Fame-be történő beiktatásukkor jelentek meg nyilvánosan. Egyébként 12 évvel ezelőtt megpróbáltak már új albumot összehozni, amire 1978 óta nem volt példa, de pár dal megírása után megszakadt a munkafolyamat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr733160224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása