Grindrise fesztivál!

2011.01.31. 20:09

Március 11-én elszabadul a pokol a Dürer-kertben, ugyanis a már jólismert Grindrise miniklubfesztivál sorozat soron következő, ötödik felvonása kerül megrendezésre. A szervezők ezúttal sem fukarkodtak a jobbnál jobb, brutálisabbnál brutálisabb zenekarokból. A feltörekvő és már ismert hazai bandák melett négy külföldi zenekar is tiszteletét teszi kis hazánkban elöször. Az est fő vendége nem más lesz mint a Martyr Deflied angliából, a Siege Of Amida Records kezei közül. Nemkisebb nevekkel turnéztak együtt mint a The Black Dahlia Murder és a Despised Icon, Kights Of The Abbys, Sylosys valamint a Postmortem Promises akik az eredeti fellépők lettek volna az este folyamán, viszont időközben feloszlottak. Az ő turnépartnerük a Planey belgiumból akik az új lemezüket népszerüsítik a közös európai turné során.

A bemelegítésben rész vesz továbbá két zenekar svájcból akik személyében a The Thousand Years Slavery-t valamint a Promethee-t tisztelhetjük. A magyar mezőny is igen erős lesz. A kezdésről az Orient Fall gondoskodik, őket követi az Over Promises és a The Devil Came On Horseback. Bemutatkozik a közönségnek két új zenekar, az Atlantis Lies Nemesis (ex-Just Before His Crucifixion) és brutális teknikás deathmetált játszó Emerging Beast. Két zenekar pedig a frissen megjelenő EP-jét mutatja be akik nem mások mint az Another Dawn Comes és a The Sharon Tate teljesen megújult legénysége. Az olcsó jegyár és a népes fellépők mellett nyereményjátékon is részt lehet venni, ahol Grindrise pólót, ingyenbelépőt több személyre és egyéb ajándékokat lehet nyerni. Érdemes ellátogatni tehát március 11-én a dürerkertbe és jelölni a facebookon az eseményt. Az est mottója: ...egyenesen a pokolból!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr862628807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása