Grindrise Fest vol. V HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

2011.02.25. 10:33

Mielőtt mindenki fejében megfordulna a "jajj nemár" és a "de miért?" kérlek olvasd el figyelmesen a dolog okát. Mint azt sokan tudjátok a WB tragédia után nagyon szigorú szankciókat vetettek ki a szórakozohelyekre. Aki mozog a pesti éjszakába a saját bőrén is tapasztalhatta ezt. Sajnos ez alól a Dürer-Kert sem kivétel. Mivel erre a szörnyű eseményre senki sem volt felkészülve nekünk is több dolgot kellett mérlegelnünk. Mindent megtettünk, hogy a Dürer-Kert adhasson otthont a rendezvénynek (ezúton is szeretnénk megköszönni Jakab Zolinak (Skalar Music) a segítséget) de sajnos új helyszínt kellett keresnünk. Mivel az új törvényeknek köszönhetően igen csekély a megfelelő helyek létszáma, szinte a semmiből napok alatt találtuk meg a megfelelő klubbot.
Ez a True Skool House. Fontos információk a helyről:
-Nincs messze, a Móricztól kényelmes 5-10 perc, részletek lentebb.
-Még nem járhattál itt mert épülő fázisban van, de GRFestre startra kész lesz. 
-Az A38 koncerttermének megfelelő színpad, hang és fénytechnika valamint szintén a hajó nagytermének méretei.
-Több terem, ahol a metáltól elvonulva is lehet iszogatni, lazulni.
- Nincs létszámlimit mivel a hely óriási méreteiből adódóan 1800fő befogadására alkalmas,
-16+ a korhatár. 16 év alatt nagykorú felügyeletével látogatható a rendezvény.
-Nem emelkedik a jegyár és az összes akció és nyereményjáték tovább él valamint reményeink szerint egy újabb szponzorral bővülünk aki a csoki, bp ink kedvezmény mellé folyékony energiával is ellátja a vendégeket  a belépő mellé ajándékba.
-Meglepően olcsó árak, büfé és italpult. Sör 250ft/korsó!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr82689386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása