20 éves a Rage Against The Machine

2011.06.03. 14:50

Az Interneten kerengő pletykák szerint a csapat huszadik születésnapjának megünneplése kapcsán valami igazán nagy dobásra készülődik a csapat.
Eddig ugyan csak egy dátum hivatalos, mégpedig az L.A. Rising nevezetű fesztivál, amin július 30-án játszik a legendás négyes a Rise Against és a Muse társaságában.
Tehát minden kedves olvasónkkal aznap a los angeles-i Memorial Coliseum-ban találkozunk!

 Bár 2007-ben újra összeállt a zenekar, sem új album, sem teljes turné nem volt. Az utolsó Rage lemez a 2000-es Renegades volt, amire kizárólag feldolgozásokat rögzítettek.

Tom Morello The Nightwatchman projectjének harmadik lemezének megjelenési dátuma is augusztus 30-ra csúszott, ugyanis a gitáros a Wisconsinbéli Madison-ban kormányzó Scott Walker szakszervezet-ellenes politikáját kritizáló tüntetéseken vett rész. "A lemez már a tervek szerinti kanyarban volt, de amikor ez a madisoni dolog kiderült, úgy éreztem tennem kell valamit az ügyért! Nem ülhetek a babérjaimon, aktivistaként és zenészként is ott tüsténkedem, ahol csak tudok!" A Union Town lemez május 17-én digitális formában megjelent és az összes bevételt a SaveWorkers.org-nak ajánlotta fel. Az EP mind a nyolc számát, a szakszervezettel szimpatizáló gyűlések inspirálták. A majdan megjelenő Nightwatchman albumon a korábbi akusztikus anyagokkal ellentétben már teljes villanyzenekart vonultat fel, melynek egy dal erejéig Ben Harper is tagja lesz.

Kettőnégy stáb által forgatott anyag a 2008-as Nova Rock-ról, ahol a Rage Against The Machine is bizonyított:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr72954314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása