4,5 méteres Freddie Mercury szobor Liverpoolban

2011.06.03. 13:52

A Liverpool Echo magazin főszerkesztője értesített bennünket, hogy végre ideiglenesen felállíthatták Freddie Mercury nemlovas szobrát Liverpool egyik mennyei szépségű utcáján, a Paradise Street-en.

Anglia éppen Queen mámorban tombol, no nem csak azért mert II. Erzsébet királynő hamarosan szülinapi zsúrt rendez a Dürer kertben, hanem azért is, mert az Empire Theatre-be idén szeptemberben érkezik a "We Will Rock You" musical.  A szobrot eredetileg a Lime street-i Empire színház tetejére akarták helyezni, de Fredie 680 kilójával egyszerűen túl súlyos lett volna oda, mint egy Crowbar lemez.
Andrew Rawlinson arisztokrata körökben igen ismert és elismert férfi, a nevezett színház vezérigazgatója, aki felesleges idejét gyakran a Kettőnégy stábbal közös kártyapartikon üti agyon, hozzátette: "Városunkat a Világ Pop Fővárosának tartják, ezért azt gondolom Liverpool első kerületének nyüzsgő utcái megfelelő helyszínt biztosítanak Freddie számára"
A hírnek örülünk, egyet is értünk vele kivéve, hogy szerintünk a világ pop-fővárosa Vecsés!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr102954165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása