A magyar rock órája

2011.06.03. 14:28

Közlemény jutott el szerkesztőségünkbe, miszerint milyen fontos is a rockzene. Ez bizony így van! Reméljük a Face, Roxy, Class FM és Neo rádiók is boldogan vetik alá magukat az Egymillióan a Rockért 4000 tagot számláló csoport vágyainak és akaratának. Kalapács Józsitól, a kezdeményezés szóvivőjétől sajnos még nem kaptunk videoüzenetet, de reméljük az is rögvest megérkezik! Az eseményre egyébként 9400 ember igazolt vissza, reméljük számos rádiós zenei szerkesztő is! Figyelem, pár óra és kezdődik! Mindenki követeljen egy kis Human Error-t vagy Tormentor-t a Bartók Rádióban!

Április 28-án elindítottuk az Egymillióan a Rockért elnevezésű csoportot és az ehhez kapcsolódó kezdeményezést a Facebook-on. www.facebook.com/groups/1m4rock
A csoporthoz eddig több mint 2800-an csatlakoztak, köztük olyan ismert zenészek, mint mint Rudán Joe, Zeffer András, Németh Alajos, Závodi János, Gallai Péter és Takács Tamás. A mozgalom élére Kalapács Józsefet sikerült megnyernünk, aki a magyar rock méltán kiemelkedő személyisége.
A mozgalom célja: felhívni a figyelmet a rockzenére és annak minden válfajára, hiszen tudvalevő, hogy ebben a műfajban is tevékenykednek híres zenészek, és korszakalkotó, generációk világlátását meghatározó műveket tettek le az asztalra, vetettek kottapapírra. A fiatal, feltörekvő generáció nem egy tagja ért már el komoly sikereket külhonban és vágyik az elismerésre a hazájában is. A csoport létszáma napról napra bővül és ad hangot annak, hogy igenis van létjogosultsága a rocknak. De nem csak a nyári fesztiválok alkalmával és nem csak rock klubokban.

Ennek az igénynek szeretnék teret nyerni azzal, hogy meghirdetjük a Magyar Rock Óráját, melynek ideje:
2011. 06. 03. péntek, délután 17-18.
Nem kérünk sokat, csak 1 órát :)
Szeretnénk, ha ebben az 1 órában Magyarország minden rádiójában rockzene szólna. MAGYAR ROCKZENE.
Csatlakozzatok és támogassátok céljainkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr82954236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása