Bruce Dickinson és a Metallica

2011.06.07. 11:00

Bruce Dickinson szerint az Iron Maiden jobb, mint a Metallica. Lássuk érveit!

Bruce szerint zenekara az évek során mindig is a toppon volt, miközben integritását is megtartotta annak ellenére, hogy mennyi őrületes baj volt a zenekar körül. Lássuk milyen érveket vonultatott fel amellett, hogy ők a legnagyobb banda, mely valaha is bedugta gitárjait az erősítőbe:
 
“Le kell győznöd minden félelmet”-okoskodott Bruce. “Bajba kerültem amiatt, hogy azt mondtam jobbak vagyunk, mint a Metallica…pedig igaz! Lehet, hogy nagyobbak nálunk meglehet, hogy több jegyet adnak el  és lehet hogy több középosztálybéli burzsóá nyugdíjas jár rájuk, de ők mégsem egy Maiden. Kicsit direkt is gerjeszteni akartam ezzel az indulatokat. Azt gondoltam ha már seggfejnek tartanak, lehessek egyszer igazán az!”

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr252964041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.08.09. 19:54:58

ez nem túl szimpatikus kijelentés tőle... mondjuk ettől én még nagyon bírom őt is meg a maident is :D
süti beállítások módosítása