Rob Zombie titkolózik

2011.06.08. 16:09

Meg nem nevezett személyes okokra hivatkozva lemondták az ír Rob Zombie koncerteket.

Rob Zombie jelenleg az ex-Marilyn Manson dobos Ginger Fish-sel nyomul, ő helyettesíti a Slipknot-hoz most visszatérő Joey Jordison-t. “Nehéz leírni a különbséget kettejük között, Joey bikábbul dobol, Ginger pedig groove-osabban. Vicces mert mind a két stílus nagyon passzol a zenénkhez, úgyhogy gond egy szál se!” Ginger az első pár Zombie turnés bulin játszott még februárban, míg Joey side-project-jével a Murderdolls-szal zúzott Európában. Aztán Joey megint visszatért Rob Zombie-hoz pár U.K. bulira, mielőtt visszament volna a Slipknot-hoz. A nyári turnén már végig Fish játszik Rob Zombinál, mégpedig a Slayer előtt fognak nyitni Észak-Amerikai turnéjuk során.
 
Úgy tűnik Joey Jordison-t mégiscsak jobban szereti mindenki de reméljük, hogy semmilyen megbeszélhetetlen feszültség nem keletkezett a bandán belül! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr872968084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása