Tom Morello és a Jane’s Addiction

2011.06.08. 16:20

Tom Morello szerint a Jane’s Addiction sokkal nagyobb hatású zenekar, mint a Nirvana

A Rage Against The Machine húrnyűvője szerint a Jane’s Addiction a Nirvana-nál sokkal fontosabb szerepet játszott abban, hogy kiutat mutatott a ’80-as évek vad hajmetál világából. A gitáros beszédet tartott annak alkalmából, hogy a Jane’s Addiction-t beiktatták a hollywoodi Guitar Center RockWalk-ba. A beszédből itt látható egy kis részlet:


 
“A Nirvana-t gyakran emlegetik az első igazán áttörő sikereket elérő alternatív csapatként, mely megreformálta a zenét. Ez azonban nem igaz. Valójában a Jane’s Addiction-nek járnak ezek a babérok:  inspiráló, intelligens, dühösen rock-os és művészien mély” – mondotta a magyarra lefordítva Tamás nevet viselő húrbűvölő. 
 
Perry Farrell a Jane’s Addiction frontembere így reagált: “A beszédtől olyan menőnek éreztem magam. Már nem is kell tükörbe néznem többet, reggelente csak lejátszom magamnak a felvételt újra és újra”. A zenekar egyébként év vége felé jelenteti meg 'The Great Escape Artist' című új lemezét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr312968126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása