Devildriver és a Metallica

2011.06.09. 14:43

A Devildriver is rögzített egy dalt a Metallica “fekete” albumának 20 éves évfordulójának alkalmából kiadandó tribute lemezre.

Mark Lewis producerkedése mellett kapkodták fel a Holier Than Thou klasszikust. Jeff Kendrick a gitáros így számolt be a felvételekről: “Boecklin ma szétgyilkolta a dobokat, holnap jön a gitározás!” A Metallica saját magáról elnevezett albuma egyébként a húsz év alatt 15 millió példányban kelt el. Bár már az "...And Justice For All" album dalaival is bekerültek a TV-kbe és rádiókba a zenekar számára a nagy sikert mégis az 5 kislemezt is felvonultató “fekete” lemez hozta meg, mely a világ egyik legnépszerűbb zenekarává tette őket és egyenes utat jelentett később a pszichológusokhoz is. Aki nem ismeri az albumot kérjük hagyja abba a Kettőnégy blog további olvasását! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr962970574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása