Insane - turnévideó a Pro-Pain-nel közös turnéról

2011.06.15. 09:27

Az Insane nemrégiben tért vissza a Pro-Pain-nel és Tenside-dal bekövetkezett európai körútjáról, amit még egy macskajajos balkáni hétvégével is kiegészítettek.

Az Insane nemrégiben tért vissza a Pro-Pain-nel és Tenside-dal bekövetkezett európai körútáról, amit még egy macskajajos balkáni hétvégével is kiegészítettek. Így három hét alatt hét országban adhattak koncerteket. A kéjutazás során végig pörgött a kamerában a harddisk, ebből 4 részes rövid turné videó is született, amiből egy kis ízelítőt is láthattok lentebb. A zenekar azóta már a Pannónia Fesztiválon is kiviselkedte magát mind a színpadon, mind a pultoknál, ezekből a mulatásokból készített fotókkal találkozhattok Facebook oldalukon, valamint természetszerűleg az összes hazai fesztiválon is felvonultatják magukat.

Első rész: http://youtu.be/OJupehP9AwY

Második rész: http://youtu.be/mm4T6quzczI

Harmadik rész: http://youtu.be/LKUA7bLjqVg

Negyedik rész: http://youtu.be/uvtUvdvoznU

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr862985329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása