Metallica titkok szivárogtak ki!

2011.06.16. 21:12

A Metallica hivatalos honlapján a következő közlemény olvasható:

 

Kirk Hammett pár hónappal ezelőtt, mint egy kávéfőző elkotyogta, hogy egy olyan projecten dolgoznak, ami „nem 100%-ig Metallica”. Kirk azóta természetesen a zenekar menedzsmentjétől megkapta méltó büntetését, de az ujjai talán még megvannak. Lényeg lényege, hogy a zenekar egy olyan albummal rukkol elő hamarosan, amit a legendás Lou Reed-del közösen készítettek. Még 2009-ben játszottak együtt a Rock And Roll Hall Of Fame huszonötödik szülinapi buliján a Madison Square Garden-ben és azóta a közös munka lehetőségének gondolata nem hagyja aludni James-éket. Néhány san francisco-i Metallica fan már jelentette is, hogy látták kis falujuk környékén Lou-t póriszkálni, de akkor még nem is sejthették, hogy épp a Metallica-val rögzít tíz dalt, a csapathoz képest rekordidő alatt.
„Igazi újító, az egyik legnagyobb hatású dalszerző, zenész és előadő a rock zene történetében. Lou mind szóló mind Velvet Underground-dal közös zenei munkásságának nagy tisztelői vagyunk. Alig várjuk, hogy hallhassátok közös munkánk gyümölcsét!” – nyilatkozott a Metallica egy magát meg nem nevezni kívánó tagja. A project neve Loutallica!
 
Ejha!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr582990463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása