Tony Sylvester a Turbonegro-ban!

2011.06.16. 21:26

A norvég deathpunkerek bevették a bandába az ex-Dukes Of Nothing frontembert, Tony Sylvester-t, aki Hank Von Helvete-t fogja pótolni.

Hank 2009-ben hagyta el a zenekart, hogy színészi karrierére, a Szcientológiai Egyházra és a gót rockra koncentrálhasson. Tony épp kéznél volt ugyanis jelenleg épp egy városban él a skacokkal, korábban pedig a Turbojugend fan club londoni vezérigazgatója volt. Bemutatkozó bulija a Turbojugend Világnap hamburgi gyűlésén lesz tettenérhető július 15-én.
Happy Tom, a csapat mindig vidám bőgőse így nyilatkozott az örömteli eseményről: „Tony-nak olyan erőteljes, kifejező hangja és színpadi jelenléte van, amilyet mindig is kerestünk! Teljesen meg vagyunk őrülve, hogy ez az csodálatos úriember, aki egyben szelíd bandita a zenekarunk tagja lett!” Sylvester sem lett szomorú attól, hogy bekerült kedvenc csapatába: „Le vagyok kötelezve és örület, hogy milyen könnyen megtaláltuk a közös hangot. Egy kicsit biztosan megváltozik a zene, a hangom egyébként is koszosabb egy kicsit, de ősrajongóként mindenkit biztosíthatok afelől, hogy a Turbojugend örökség jó kezekben van!”

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr332990498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása