DÉLSARKI JÓSDA SZEGEDRŐL

2011.06.21. 11:46

A szegedi The Southern Oracle (ex-Slaughter At The Engagement Party) 10 hónapnyi gépészkedés után a No Silence stúdióban végre összerakta június 29-én megjelenő "Hellwakening" című nagylemezét!

Odafigyeljetek a srácokra, mivel szerintünk hazánkban jelenleg ők a metal-deathcore közeli mészárlás egyetlen hiteles képviselői, mind színpadi mind pedig zenei teljesítményük alapján. Teszik mindezt oly' fiatalon, mint egy, a zsenge tavaszi rebarbara bimbót szopogató albínó kecskekölyök! Ha pedig nem hiszitek, elmenjetek június 29-én a Dürerbe, de ingyen ám, mert ott megbizonyosodhattok a fenti sorok igazságtartalmáról és még a The Black Dahlia Murder-t is megnézhetitek szintén ingyen. Az új TSO lemez limitált példányszámban a helyszínen kapható! Addig is egy kis ízelítő:

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr343002615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéJé 2011.06.21. 21:55:56

"elmenjetek június 19-én a Dürerbe, de ingyen ám"

Még mindig 29 mint a bejegyzés elején. ;)
süti beállítások módosítása