Kemény lesz az új Soundgarden!

2011.06.21. 11:55

Súlyos, Sabbath-os riffek várhatóak a közelgő új Soundgarden lemezen

Kim Thayil bíztató infókkal szolgált új lemezükkel kapcsolatban, amit éppen most vesznek fel: “14 új dalunk van, mind más-más stádiumban áll jelenleg. Az új dalok hangulata kivétel nélkül súlyos. Mindig is próbáltunk úgy súlyosak lenni, hogy ne csak egy csapat parasztnak tűnjünk, akik szimplán darálnak. Az új dalok szintén ezt a megközelítést követik. Próbáljuk új módokon kifejezni az agressziónkat, dühünket és ellenséges érzéseinket. Tudjátok sosem voltunk nagyon bulizós vagy túlzottan szociális arcok. Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy az új dalok súlyosak”

A zenekar júliusban az Amerikai Egyesült Államokban turnézik, miskolci és lemezmegjelenési dátumról sajnos egyelőre nincs szó. Viszont reméljük, hogy súlyos dalaikkal jövőre bekerülhetnek akár a ráckevei súlyos zenei Csüggedő fesztivál programjába is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr733002651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gemby 2011.06.21. 12:13:20

ősszel jönnek miskolcra. előzenekar az eclipse.
süti beállítások módosítása