Pepper Keenan újra a C.O.C.-ben

2011.06.21. 11:35

Egy spanyol fesztiválon újra egyesült a legendás csapat

Június 18-án a bilbaoi Kristonfest-en Pepper újra együtt játszott a Corrosion Of Conformity-vel. Már 1990-ben beszállt a zenekarba, de csak az 1994-es Deliverance albumon lett ő az énekes. Amikor arról kérdezték, hogy vajon véglegesen visszatér-e a bandába, így nyilatkozott: „Már nagyon várom, hogy mikor állhatunk újra össze jammelni. Pár európai fesztiválon néhány dalt együtt fogunk nyomni, ez már biztos. Jelenleg azonban hármasban nyomják és még nem sokat hallottam az új dolgokból. Már beszéltünk a jövőről, de még semmi biztos. Ők is újra négyesben szeretnének zenélni és én is. Szeretném megidézni a Deliverance időszakot, arra várok, hogy hívjanak!”
 
A csapat hamarosan itthon is fellép mégpedig június 28-án a Dürer kertben. Előzenekar a Chief Rebel Angel és a Crippled Fox. Arról nincs info, hogy Pepper itt is megjelenne, de imádkozni azért lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr443002575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása