A Perfect Circle nem biztos, hogy lemezzel jelentkezik

2011.06.23. 20:09

A banda most fejezi be egy új dal felvételeit, majd elvonul egy pár állomsásos USA turnéra. A banda gitárosa Billy Howerdel fejti ki nézeteit:

“Szeretem a nagylemezeket, még mindig szeretem őket. Emlékszem mennyire vártam régebben egy-egy teljes albumot, aztán ízlelgettem egy darabig, majd a vénáimban éreztem az egész anyagot. Részemről vágyom arra, hogy megcsináljunk egy lemezt, de úgy gondolom, hogy az embereket ez már egyre kevésbé érdekli. Mindenki minél hamarabb akar fogyasztani és egyre kevesebb türelemmel rendelkezik”

A zenekar 6 éve nem koncertezett, most ennek véget vetnek és azt is megígérték, hogy az összes eddigi sorlemezükről elővezetnek pár tételt. A banda jelenlegi tagjai: Maynard James Keenan énekes, Howerdel gitáros, Josh Freese dobos, ex-Smashing Pumpkins gitáros James Iha és Matt McJunkins basszusgitáros. A dobos azonban a mini-turné után a Weezer-re fog koncentrálni, ugyanis azt nyilatkozta, hogy már nagyon régóta várt arra, hogy koncertezhessen, de mivel a Perfect Circle eléggé tétlen volt ilyen téren elkötelezte magát a Weezer mellett és már le is kötöttek dátumokat. A dobos élete egyik legnehezebb döntéseként élte meg a dolgot, hiszen időközben pont a P.C. is lekötött néhány turnédátumot, de mivel a másik zenekarnak már szavát adta, így kénytelen velük menni.

A Kettőnégy reményét fejezi ki egy újabb Perfect Circle lemez irányába!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr153009610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása