Új Korai Öröm kiadvány érkezik

2011.06.24. 09:24

A tegnapi teltházas Gödörben tartott Korai Öröm koncert után, stábunkat a csapat basszusgitárosa Kilián Zoltán tájékoztatta!

Hamarosan új kiadvánnyal jelentkezik az idén 21 éves csoportosulás, mégpedig egy speciális kialakítású csomaggal: a nagy mennyiségben vásárolt üres cd-knél megszokott rúdra lesz felfűzve az összes eddigi korongjuk, a borítók pedig mellécsomagolva. Nem is ők lennének, ha pár remix-szel nem fejelnék meg a cuccot! Aki pedig még 1-1 régi cd-t szeretne vásárolni gyorsan tegye meg a koncerteken, mert már csak egy pár létezik az eredeti kiadványokból!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr773010625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szakemb R. 2011.06.24. 22:56:54

Hajrá fiúk! Az egyik eredetiben megvan, de ettől függetlenül megveszem az in box-ot is, mert megérdemlitek és mert megérdemlem.
süti beállítások módosítása