Rock túlélési kalauz Ozzy-val

2011.06.27. 23:20

Október 11-én jelenik meg egy újabb könyv a Black Sabbath énekes tollából "Trust Me, I'm Dr. Ozzy: Advice From Rock's Ultimate Survivor" címmel.

Ismerve az énekes közel 40 éves drogkarrierjét és alkohol fogyasztási szokásait, a mű igen tartalmas olvasnivalóval kecsegtet. Íme a könyvajánló: "Hogy a tudomány választ kaphasson arra a kérdésre, Ozzy hogyan élhette túl a megelőző negyven évet, olyan procedúrának vetették alá, amit még kevés emberen végeztek el korábban. Az egész DNS-ét feltérképezték. A 65.000 dolláros vizsgálat eredménye nem meglepő: Osbourne úr egy genetikai anomália. Genomja olyan módosulásokat mutatott, melyekkel a tudósok korábban még nem találkoztak és ezeket be is mutatták a szakmai berkekben elismert San Diego-i TEMEND konferencián.

A vizsgálatsorozat szponzora részben a londoni The Sunday Times volt, akik már így is nemzetközi közfelháborodást okoztak azzal, hogy az egészségügyi rovat vezető tanácsadójának nevezte ki az énekest, mondván két halálközeli élmény,  a 40 év függőség és komoly hipochondriája mindenkinél alkalmasabbá teszi a feladatra. A rovat természetesen óriási sikert aratott, és a Rolling Stone magazin segítségével, az egész világ közönsége találkozhatott vele. A "Bízz bennem, Dr. Ozzy vagyok" címet viselő rovatban a művész az olvasók leveleire néhol meglepő, néhol felháborító bölcseletek formájában válaszol saját történetei alapján és olyan tanácsokat osztogat, amiket épeszű ember soha nem fogad meg. Részben humor, részben memoár, részben pedig életveszélyes tanácsok gyűjteménye ez."

Ozzy a következőket nyilatkozta a könyv kapcsán: "Természetesen nem kell kézpénznek venni az itt megjelenteket! Én lehetnék az utolsó, aki egészségügyi tanácsokat osztogat. Ez csak egy vicc, amit egy íróbarátom, Chris Ayres segítségével fogalmaztam meg. A lényeg, hogy olyan elbeszélések jelentek meg rólam, amiket korábban még senki sem publikált. De ha valaki mégis rám hallgat tuti, hogy az elmegyógyintézetben köt ki."

Az egyik ilyen levélben olvasója tanácsot kér azügyben, hogy meglátogasson-e egy erotikus masszás szalont ahol a végén egy "boldog befejezéssel" jutalmazzák a kedves vendéget vagy se. Ozzy így reagált: "A faszverés igen személyes dolog! Egy életen át tartó gyakorlás után a legtöbb hódolója kifinomult, és csak rá jellemző technikát dolgoz ki.Így tehát, hacsak nem a másodpilóta szerepében akarsz tetszelegni és 2 másodperceként instrukciókat ugatni a masszőrödnek, a dolog a végére sokkal inkább tűnhet egy döglött nyúl nyúzásának, mint tiltott örömök habzsolásának, amitől eszedet veszted."


A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr743020377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása