Kiadatlan Mastodon nóta

2011.06.29. 00:58

A Mastodon javában készül a tokaji Hegyalja bulira, de azért egy eddig kiadatlan felvételt is bemutatnak ma.

Erről a címről (http://www.adultswim.com/singles) mától letölthető egy korábban meg nem jelent Crack The Skye-os dalt a hangzatos című Deathbound-ot. Ugyanitt egy a dalhoz készített exkluzív videot is megnézhettek.

A csapat új lemeze a The Hunter októberre várható, pár számcímet már ki is szivárogtatott a zenekar próbatermét takarító Marika néni:

- Curl Of The Burl
- Dry Bone Valley
- Blasteroids
- The Octopus Has No Friends
- All The Heavy Lifting
- Stargasm

A dobos így kommentálta a számcímeket: “Higgyétek el a dalok egyáltalán nem olyan vidámak, mint amilyennek a címük alapján tűnhetnek, mindenkit biztosíthatok afelől, hogy jó súlyosak lettek! Korábbról megmaradt pár témánk, amik annyira durvára sikeredtek, hogy nem fértek rá a Crack The Skye-ra, úgyhogy ezek majd ezen az új albumon jelennek majd meg. Aztán persze jöttek új témák is, jelenleg 14 új dalunk van. Elég vegyes a felhozatal, van sima klasszikus rock, vérbeli death metal és van pár igazán eldönthetetlen stílusú dal is. Mindet imádjuk!” A lemezt egyébként az atlantai Doppler stúdióban veszik fel Mike Elizondo producerkedése mellett, a dobokat pedig külön a legendás Los Angeles-I Sound City stúdióban rögzítik, ahol a Nirva Nevermind-ja is készült.

A Mastodon július 14-én játszik Tokajban a Hegyalján!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr483023394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

riolobo 2011.06.29. 16:26:17

Az ország nyugati végéből fogok Tokajba zarándokolni,hogy lássam/halljam őket végre élőben. Állat lesz(:
Ez a nóta meg elég súlyos,kicsit olyan Remissionös.
süti beállítások módosítása