The Chariot bakelit a láthatáron

2011.06.29. 18:33

Az amerikai The Chariot zajos mathcore-ral operáló srácai augusztus 2-án egy különleges kiadvánnyal örvendeztetik meg az értük megveszekedetteket!

Legutóbbi "Long Live" címet viselő nagylemezüket újra kiadják egy bónusz nótával megspékelve, melynek címe "Music of a grateful heart". Az első 1000 darab augusztus elején érkezik meg exkluzív fehér bakelit formájában, fekete felirattal és a hozzá tartozó pólóval, amely egyedi szitanyomással készült, mert a zenekar tudja, hogy szerettek öltözködni! Mind a lemezek, mind pedig a pompás öltözékek speckó kézi számozást kapnak, ami azért fontos, mert a második, 1000-2000 darab lemez-póló kombó már fordított fekete-fehér színösszeállításban emelhet ki titeket a szürke rockerek halmazállapotából! A hír azért is releváns számunkra, mert valoszínűsíthető, hogy a termék itthon nem lesz kapható!

A zenekar amúgy gyakrabban váltogatja tagjait, mint kurva a gecis bugyit és ez valószínűleg embert próbáló színpadi jelenlétükből fakad! Íme a bizonyíték:

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr63025256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása