Új Dream Theather nóta a youtube-on!

2011.06.29. 18:51

"On the backs of angels" címmel egy új alkotást osztott meg velünk az amerikai progrock félisten, a Dream Theather a soron következő "Dramatic turn of events" lemezről.

A lemez címe magyarul "Az események drámai fordulata"- nyilván arra az eseményre utal melynek során kibaszták a zenekarból azt 25 éve a banda lelkének számító Mike Portnoy dobost, aki nem mellesleg a zenekar vezetője is volt, pusztán azért, mert az éveken át tartó szakadatlan turnézás és stúdiózás után egy picit pihenni szeretett volna -a szerk. A lemezt személyes kedvencünk Andy Wallace keverte, aki több más közt olyan zenekarokkal kontárkodott, mint a Rage Against The Machine, a Sepultura, a Slayer vagy a Nirvana.

 

John Petrucci a zenekar gitárosa, aki ezúttal a producer szerepét is magára vállalta, így lelkendezett: "Teljesen meg vagyok kergülve az új lemez kapcsán!  Alig várom, hogy az emberek végre kézhez kapják."

 Az új dobost, Mike Mangini-t a következőképp ajnározták: "Hihetetlenül technikás dobos, de sokkal visszafogottabb stílusú, mint Portnoy volt. Óriási stenk van benne, bár a számírásba egyelőre még nem folyt bele.

 

Íme az új mű: 

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr383025297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása