Emberi csontokat csempészett a Mayhem

2011.06.30. 16:47

 A norvég black legenda énekese, Csihar Attila töredelmesen bevallotta egy interjú során, hogy valódi emberi csontokat csempésztek ki az idei Hellfestre.

A franciaországi fesztiválon a zenekar a "Liberation by Evil" című performanszukhoz aggatta  tele csontvázakkal az általuk találóan a "halál oltárának" nevezett pulpitust, amely mögött a mi Attilánk feltehetően gonosz dolgok mívelése közben adta elő szerzeményeiket az ott egybegyűlt mintegy 8.000 rokkeroknak (lásd alantabb).

"Mind emberi maradvány volt, lábszárak, koponyák és egy-két gerincoszlop." - dicsekedett a fontember. "Óriási élmény volt ennyi ember előtt énekelni a halál oltárán állva, mind emberi, mind pedig művészi szempontból. Csakis spirituális okai voltak, nem a szenzáció hajhászat." - fűzte hozzá, ám ezzel feltehetően  Benkő Dániel lantművészre gondolt, amint meztelenül lantozik a vakolatlan amerikai konyhájában az RTLklub kameriá előtt.

 

Tessék a két videó (nyilván a zenekar dobosa, Hellhammer jobban örült volna, ha Attila valahol máshol állítja fel a halál oltárát, mert így a dobosból szart se lehetett látni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr583027748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása