Dimmu Borgir video a nagyzenekaros koncertről

2011.07.06. 14:35

A norvég állami tévé a Dimmu Borgir norvég rádió nagyzenekarával és a Schola Cantorum 30 fős kórusával közös május 28-ai osloi koncertjéről adott le egy egy órás műsort.

A setlist ilyeténképp nézett ki:

01. Xibir
02. Born Treacherous
03. Gateways
04. Dimmu Borgir (orchestral)
05. Dimmu Borgir
06. Ritualist
07. A Jewel Traced Through Coal
08. Eradication Instincts Defined (orchestral)
09. Vredesbyrd
10. Progenies Of The Great Apocalypse
11. The Serpentine Offering
12. Fear And Wonder (orchestral)
13. Puritania
14. Kings Of The Carnival Creation
15. Mourning Palace
16. Perfection Or Vanity

A Dimmu Borgir tagsága a jelenleg is zajló turnéra kiegészült Geir Bratland (Apoptygma Berzerk, The Kovenant) billentyűssel és Terje Andersen (Cyrus, Susperia) basszusgitárossal. A csapat legutóbbi Abrahadabra albumát turnéztatja, a cím jelentése körülbelül az, hogy “Amit mondok meg is teszem”. Dimmuék kilencedik lemezéből az USA-ban a megjelenés hetében 9400 darab fogyott, ezzel a Billboard 42. helyén nyitottak. Ennyi lemezt eladni 20 magyar underground zenekarnak körülbelül 3-4 évig tart eladni. A lemez címeként használt Abrahadabra kifejezés egyébként Aliester Crowley 1904-es Kairóban írt művében a “Liber AL vel Legis” (A törvény könyve) harmadik fejezetében tűnt fel először nyomtatásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr663044500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása