Rage Against The Machine nosztalgia

2011.07.07. 22:14

Öreg Rage fanok számára érdekfeszítő videó üzenetet tett közzé Tom Morello, az idén 20 éves zenekar gitárosa.

L.A. Rising névre hallgat az a Los Angeles-i fesztivál, amelyen a zenekar valami különleges dologgal szeretné megünnepelni jubileumát. Ez már csak azért is izgalmas, mivel a zenekar a 2000-es Renegades nagylemez óta semmi újjal nem rukkolt elő kivéve egy látványos feloszlást, majd egy csendes 2007-es összeborulást. Erről és még sok érdekességről nyilatkozik a gitáros az alant látható kis videóban. Mesél többek között a kezdeti próbákról, az első dalok születéséről, barátságukról a Tool-lal és magáról a fesztiválról is. 

A videó valamiért angolul van, de ha netán valaki közületek nem beszélné a nyelvet, az se csüggedjen! Csak vegye le a gép hangját és tegye be aláfestőnek "David Attenborough, a vízi őzek testközelből" című film narrációs hanganyagát, amit az alábbi linken tölthettek le! Jó szórakozást!

 https://www.youtube.com/watch?v=l5QiRSjj43Y&playnext=1&list=PL13ACCA0909DE4E42

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr813048715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása