Fegyveres rablásért kapcsolták le a Coheed And Cambria bőgősét!

2011.07.12. 00:33

Michael Todd, a zenekar bőgőse egy Massachusettsi koncertet követően, ahol az újra mozgolódó Soundgarden vendégei voltak, besétált egy kamu bombával a hóna alatt a helyi gyógyszertárba, és pukkantással fenyegetőzött, hacsak nem vágnak hozzá egy kis anyagot

A zenész, miután megszerzett hat üveg OxyContint (a heroinéhoz nagyon  hasonló hatású fájdalomcsillapító), valami zseniális ötlettől vezérelve egy taxival próbált meg kereket oldani mindhiába, ugyanis pár sarokkal odébb vesztére lekapcsolták, és előzetesbe is vágták azon melegiben fegyveres rablás, és vényköteles narkotikummal való visszaélés megalapozott gyanújával.

A basszusgitáros amúgy 2006-ban hagyta el a zenekart egy habkönnyű heroin elvonó kúra végett, amiről egy évvel ez előtt személyesen is mesélt, nem másnak, mint köztiszteletnek örvendő stábunknak:

A zenekar az eset után sajnálatát, és mély megdöbbenését fejezte ki, de biztosította az amerikai népet arról, hogy a turnét nem szakítják meg, és egy szerencsés beugróssal minden bulit lezúznak, majd kicsit elbeszélgetnek Todd barátjuk önkéntes gyógyszerész ambícióiról! Stábunk minden esetre szurkol, elvégre egy remek kis bandáról van itt szó!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr673059141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása