"Metal Evolution" címmel indul dokumentumfilm sorozat Novemberben!

2011.07.13. 15:19

A VH1 Classic nemzetközi metál napnak kiáltotta ki 2011. November 11-ét! Egy egész napos ünnep mindennek, ami metál.

 

A sorozat november 1-jén indul és a 11-ei fináléig estéről estére koncertfilmekkel, zenekartörténetekkel és sok egyéb érdekességgel találkozhatunk majd. Végül 11-én "Metál Evolúció" címmel a muzsika történetéről láthatunk egy egész napos programot kiemelve a zene legendás alakjait.

A sorozat nem titkolt célja, hogy közelebb vigye az emberekhez a metál muzsika kultúráját a legnagyobb hatást gyakorolt zenekarok tüzetes bemutatásával, mint például a Black Sabbath, a Metallica, a Judas Priest, Lemmy, a Mötley Crüe és még sokan mások.

A Premier epizódban a metál zene előszobájában tehetünk majd látogatást olyan előadók kalauzolásával, mint a Led Zeppelin, a Deep Purple vagy Jimi Hendrix. A későbbi részekben megismerkedhetünk minden stílussal a British Heavy Metal-tól kezdve a Glam Rock-on át a Thrash Metal-ig olyan bandák segítségével, mint az Iron Maiden, a Kiss vagy a Metallica . Az epizódok minden pénteken este 10-től lesznek majd láthatóak a VH1 Classic-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr823063515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása