Trent Reznor saját lemeze megvásárlásának bojkottjára szólít fel

2011.07.18. 17:07

Épp hogy megjelent a N.I.N. legendás lemezének, az 1989-es "Pretty Hate Machine"-nek újrakiadása, Trent Reznor máris a lemez megvásárlásának bojkottjára szólít fel a Twitteren!

"Ne pazaroljátok a pénzetek a lemezre, mivel a hanganyag teljesen megegyezik az eredetivel" -írja."Még csak nem is egy remastered verzió, csupán egy szánalmas kiadói húzás, melynek során újra csomagolták a régi lemezt egy kis zsebpénz reményében!" Reznor ráadásul maga masterelte és adta ki újra a lemezt még tavaly novemberben, amin bónuszként egy ritkaság is található, mégpedig a Queen "Get down, make love" című darabjának újragondolása.

Az énekes, aki egy Oscar-t is bespájzolt a "The Social Network" című film zenéjéért, épp új bandájának, a „How To Destroy Angels" új LP-jén dolgozik, miközben párhuzamosan még egy új filmzenét is jegyez.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr413079949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása