A Corrosion Of Conformity-s Reed kórházban

2011.07.25. 19:31

A dobos Reed Mullin rosszul lett a pittsburghi koncert előtt.

Nemrégiben állt össze újra az Animosity korabeli C.O.C., akik nálunk is kiváló koncertet adtak, most azonban Pittsburgh-ben a nagy melegben várakozva Reed egyszercsak elájult. Az aznapi Clutch-csal közös bulijukat le is kellett mondani, hiszen még mindig kórházi megfigyelés alatt tartják a bőrök püfölőjét. A zenekar így nyilatkozott: "Még mindig Pittsburgh-ben vagyunk és várjuk, hogy Reed-et kiengedjék a kórházból. Reméljük, hogy hamarosan felépül, már nagyon sokat javult az állapota, azt ígérték, hogy ha minden oké lesz, akkor ma már el is hagyhatja a kórházat!"

A csapat egyébként az év elején már elkezdte felvenni új lemezét mégpedig azzal a John Custer producerrel, akivel a Blind, a Deliverance, a Wiseblood vagy az America’s Volume Dealer című örökbecsűk is készültek. Az album ez év végére várható, bár címe még nincs. "Átfutott az agyunkon, hogy egyszerűen csak Corrosion Of Conformity-re kereszteljük a lemezt, de ezt majd az idő eldönti. Októberben szeretnénk előrukkolni vele, de ha ezt nem tudnánk tartani, akkor 2012 februárja tűnik az ideális időpontnak. Pár számcím már van: The Moneychangers, River Of Stone és Rat City."

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr983097365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása