Amy Winehouse volt Geezer Butler egyik kedvenc előadója

2011.07.25. 12:47

A Black Sabbath / Heaven & Hell bőgős is gyászolja az énekesnőt

Egyelőre nincs pontos információ Amy halálának körülményeiről, annyi biztos, hogy július 23-án londoni lakásán holtan találták és mint tudjuk komoly gondjai voltak a drogokkal.

"Nagy tiszteletlenség lenne, ha nem emlékeznék meg minden idők egyik számomra legjobb zenészéről, Amy Winehouse-ról" – nyilatkozta Butler. "Számomra Amy egyenrangú Billie-vel, Bessie-vel, Sarah-val, Dinah-val és Ella-val, nagyon vártam az új anyagát is és örökre imádni fogom a régi albumait. Egy kivételes tehetség távozott közülünk. A hangja sokkal tovább fog élni, mint az a sok szemét, amit összeírtak róla." A norvég tragédiáról is nyilatkozott a mester: "A másik szomorú hír kapcsán pedig a legmélyebben együtt érzek a norvégokkal. Sokkolt, hogy mindez pont egy ilyen békés és gyönyörű országban történik."

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr923095973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása