Új Mastodon album, megjelenési dátum + stream-elhető dal.

2011.07.26. 12:54

A nagysikerű tokaji fellépés után a zenekar úgy döntött, hogy a “The Hunter” című lemezüket szeptember 27-én jelentetik meg. Nem baj.

A mai naptól netes felületeken előrendelhető a szuper-limitált deluxe digipack, ami egy cd-t és egy dvd-t, külön speciális “Augmented Reality Experience “ borítót és egy 20*30 inch-es posztert valamint a “Black Tongue” című új dal letöltési linkjét tartalmazza. Egyszeri alkalom, többet nem nyomnak ilyen speciális pakkot. Ha egyszer elfogy, akkor a többi rajongó rábaszott. Ha még több Mastodon-ra vágysz és pénzt kívánsz juttatni a zenekarnak, különböző hivatalos elérhetőségeken megrendelheted a “Curl Of The Burl” dalt is.

A Black Tongue-hoz tartozó képi világot a szimpatikus nevű A.J. Fosik követte el, alant megtekinthető:

Brann Dailor nyilatkozata az új dalokról: “Az új dalok egyáltalán nem viccesek, mint ahogyan arra a címeik alapján számítani lehetne. Úgy vélem eléggé extreme módon súlyos metal lemezt tettünk le az asztalra. Pár dalunk, bár nem a Crack The Skye-ról maradt le, de akkoriban készült el, csak egyszerűen nem fért bele annak a lemeznek a koncepciójába, mert annyira szuper-súlyosak és őrültek voltak, úgyhogy végül erre az új lemezre pakoltuk fel őket. Aztán persze írtunk egy csomó új dalt is, szám szerint 14-et. Ezért elég vegyes a kép, mind dalok, mind a hangzás terén. Van pár klasszikusan rock-osan szóló dalunk, van pár igazi death metal-ként megdörrenő szerzemény és van néhány bizarrabb , amiről mi sem tudjuk, hogy pontosan micsoda, de imádjuk azokat is.” A "The Hunter" lemezt az atlantai Doppler Studios-ban vették fel Mike Elizondo producerkedése mellett. A dobsávokat pedig a legendás Sound City Studios-ban vették fel Los Angeles-ben, ahol például a Nirvana  Nevermind- ja is készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr823100517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása