Új Tool album még az idén!

2011.07.28. 12:40

Justin Chancellor bőgős szerint már az utolsó simításokat végzik a következő Tool nagylemezen!

Már öt éve annak, hogy 2006-ban megjelent a zenekar 10.000 Days című remekműve, de egyrészt ez a Tool-nál nem meglepő, másrészt Chancellor szerint mindenképp megérte várni! A zenekar 2007 után újra headliner lesz a neves Ausztrál fesztiválon, a Big Day Out-on. A kérdésre, hogy várhatóak-e új szerzemények a koncerten, a basszusgitáros így válaszolt:

"Nálunk van egy szabály, miszerint soha nem teszünk ilyet! Mivel a legtöbb téma koncert közbeni jammelésekből születik, dalkezdeményeket sokszor elcsíphet az ember, de egy teljes új számot eljátszani hűtlenség lenne a dallal szemben! De megnyugtatok mindenkit, hogy azért remek lesz a set list! Volt egy kisebb turnénk az USA-ban ahol elővettünk pár régebbi számot, és itt-ott kicsit átdolgoztuk őket! Elég jók lettek, szóval várhatóak meglepetések, meg egy csomó jammelés is!" - nyugtatott meg minket a bőgős.

A zenekar idén januárban is Ausztráliában járt, ahonnan Maynard James Keenan énekes fel is töltött nekünk egy backstage videót, legnagyobb örömünkre! Íme hát:

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr93106867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása