Dimebash idén is!

2011.08.02. 11:16

Dimebag barátnője Rita Haney egy rádióműsorban közölte az infókat. A bulit december 8-án rendezik a világhírű hollywood-i Key Club-ban.

A 2010-es esemény sikeréről Rita így nyilatkozott: “Elképesztő volt. 10 nap alatt fogytak el a jegyek. Amikor elkezdtük árulni a jegyeket, még meg sem voltak a fellépők, ezért kicsit paráztunk is, de tudtam, hogy mindenki el fog jönni, hogy lerója Dimebag előtt tiszteletét. Aztán két nap alatt össze is állt a program!” A bevételt annak a rák ellen küzdő alapítványnak utalták, amit Ronnie James Dio emlékére alapítottak 2010 májusában bekövetekezett halála után. Az eseményről kiadott dvd bevételei is alapítvány számláján jelennek majd meg. Tavaly a következő arcok jelentek meg az eseményen: Lemmy a Motörhead-ből, Dave Grohl a Foo Fighters-ből, Joey Jordison a Slipknot-ból, Rob Zombie, Simon Wright a Dio-ból, Kerry King és Dave Lombardo a Slayer-ből, Robb Flynn és Phil Demmel a Machine Head-ből, Chuck Billy a Testament-ből, Joey Vera az Armored Saint-ből Tony Campos a Static-X-ből és John Boecklin a Devildriver-ből. Az estet a híres médiaszemélyiség Jose Mangin vezette, aki több Dimebag-hez köthető eseményen volt már a host.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr343119658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása