A Coheed and Cambria megvált Mic Todd-tól!

2011.08.10. 17:01

A gyógyszertár robbantós, narkó zsákmányolós akciója után a Coheed and Cambria megvált az egyik alapító tagjától, a bőgős Michael Todd-tól!

Amint azt korábban már nálunk is olvashattátok, Július 10-én egy Massachusetts-i koncertet követően Michael Todd, a zenekar bőgőse egy bombának látszó tárggyal kifosztotta egy helyi patika oxicontin kézletét, minek következtében letartóztatták és vádat emeltek ellene fegyveres rablás, illetve narkotikumokkal való visszaélés miatt. Ennek hatására zenekara a napokban úgy döntött, hogy megválik, a már korábban heroin elvonón is vendégeskedő basszusgitárostól. A hírt a honlapjukon tették közzé:

 

"Rengeteg vita, és morfondírozás után úgy döntöttünk, hogy utunkat Michael nélkül folytatjuk tovább. Beszéltünk vele és ez egy közös megegyezés volt közte, és a banda között. A legjobbakat kívánunk neki valamint kitartást szeretteinek és családjának. Egyúttal szeretnénk köszönetet mondani Wes Styles-nak, a helyettesítésekért bőgő fronton. Ami a zenekart illeti már az új nóták felvételénél, és csiszolgatásánál tartunk, és alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek"

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr143144007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása