A Deftones tagjai mostanában nem tétlenkednek!

2011.08.17. 16:07

Nem elég, hogy nemrégiben jelent meg Chino Crosses project-je, új klipet adtak ki és még a Szigeten is felléptek, most a sármos Stephen Carpenter gitáros jelentkezett új project-jével a Sol Invicto-val.

Az elektronikus-metál anyagot a C.L.P.-s Richie Londres-szel készítették és már ki is jött az első EP, melynek címe Initium és ingyen le is tölthető. A cuccot így jellemezték: „széttekert, mozizós drum ’n’ bass, keverve Stephen Carpenter témáival és a Cypress Hill-es Eric Bobo dobolásával”. A következő két hónap során még 2 EP jelenik meg a csapattól: „Az Initium a bemutatkozó anyagunk, mely felvezeti a debütáló albumunkat. Azt akartuk, hogy a rajongók ingyen juthassanak hozzá, mivel nagyon sokat kellett várniuk rá, úgy érzem, hogy megérdemlik” – nyilatkozta Londres. A szeptemberben megjelenő második EP-n felbukkan majd Dan Foord is a Sikth-ből. A csapat nem tarozik kiadó alá és úgy tűnik, hogy mindent szép kényelmesen a maguk tempójában csinálnak. „Nagyon jó érzés, hogy megírjuk a zenét és akkor adjuk ki amikor csak akarjuk”.

Az anyag itt tölthető le:

www.bit.ly/pGQeW5

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr233160547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása