Girls Aloud Night - A város legszexibb rock partija a Szilvupléban!

2011.11.13. 13:18

Elhiszed, hogy lehet igazán szexis a rockzene? Gyere le és győződj meg róla november 17-én, csütörtökön a Szilvupléban, ahol aznap este a csajok veszik át az irányítást.

A Cherry Bomb híre gyorsan terjed és már nem csak a fővárosban. Mégis milyen, amikor a csajok játszanak Danko Jones-t, Monster Magnet-et vagy éppen Mötley Crüe-t, ráadásul olyan energiával, ahogy csak a fiúk tudnak? Akit érdekel, lecsekkolhatja a négytagú bandát. A lányok a rockslágerek mellett olyan pop dívák dalait is előveszik műsorukban, mint Anastacia vagy Christina Aguilera, természetesen a rájuk jellemző rock attitűddel! És hogy honnan a név? A Joan Jett által vezetett 70-es évekbeli csajbandától, ezzel tisztelegve azon kevés női zenekar előtt, akik hozzátettek valamit a rocktörténethez.  

 

A koncert után a Rock Television Thursday’s állandó szereplője Mészáros Dóra aka Dora Butcher pakolja a lemezeket. Mészáros Dóra, aki eddig leginkább a Playboy címlapjáról illetve szexi show műsorairól volt híres, egy ideje a Rock TV egyik műsorvezetője és mostanában egyre gyakrabban tűnik fel a DJ pult mögött is különböző rock bulikon.  Ezen az estén is egészen hajnalig táncolhatunk a legvagányabb rock és metal slágerekre az ő ajánlásával.

 

Ízelítő a szettből: Danko Jones, Leander, The Used, Murderdolls, Disturbed, The 69 Eyes, Backyard Babies, In Flames, Godsmack…

 

Rock Television Thursday‘s

 

GIRLS ALOUD Night

 

Cherry Bomb (the all-girl cover band)

 

Selector: ROCKDJ Dora Butcher (Mészáros Dóra)

 

2011. november 17. 20.00 Szilvuplé Varieté

 

Cím: 1064 Budapest, Ó utca 33.

 

A belépés ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr383374261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása