Rise Against koncert

2011.11.23. 15:19

2012-ben Budapesten kerül megrendezésre az év egyik legnagyobb közép-kelet-európai rockeseménye, március 19-én - majdnem pontosan egy évvel legújabb albumuk, az "Endgame" megjelenése után - ugyanis a Petőfi Csarnokban ad koncertet a mainstream punk rock jelenlegi legnagyobb alakja, a chicagói Rise Against.

A fokozott érdeklődésre való tekintettel a szervező Skalar Music Hungary külön aloldalt hozott létre Facebook-profilján, ahol a legfrissebb aktualitások és jegyinformációk mellett különböző nyereményjátékok és exkluzív tartalmak várják az oda látogatókat. A rendezvény kapcsán a Skalar Music Hungary egyéb közösségi oldalai is átalakulnak, így a folyamatosan nyomon követhetjük az esemény előkészületeit, értesülhetünk az akciókról, hírekről és akár pillanatok alatt megválthatjuk a koncertjegyünket.

Link az aloldalhoz:
http://www.facebook.com/skalarmusichungary?sk=app_153284594738391

Arra a videóra külön felhívnánk a figyelmeteket, amely a zenekar Dürer Kertben adott koncertjét megelőzően került rögzítésre. A Rise Against énekese, Tim McIlrath ugyanis a Keleti Pályaudvarnál ülve adta elő utcazenészként a Swing Life Away című dalt, ennek jegyében pedig érdemes lesz figyelni, mert sosem tudhatod, hogy a PeCsás koncert napján éppen hol lesz kedve kiülni Timnek egy-két szerzemény eljátszásáért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kettonegy.blog.hu/api/trackback/id/tr13406143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása